Nieuwsbrief
Schrijf u in en blijf op de hoogte!
Inschrijven op de Emcom nieuwsbrief

Wie zijn we

contacthome

De visie achter Emcom

Erwin Maas ging in 2002 van start met Emcom. Hij werkte voor een Limburgs ICT-bedrijf en had het server- en netwerkgebeuren onder zijn hoede. Toch wilde hij zijn eigen visie in de praktijk brengen: kwaliteit staat bij Emcom voorop en dat weerspiegelt zich in de kleinste details. Geen korte-termijnoplossingen, wel doordachte keuzes die betrouwbaarheid op lange termijn ten goede komen.

Emcom

visieVan 2002 tot 2021 was Emcom specialist in netwerken en telt vooral professionele klanten. Bedrijven hebben meestal een verantwoordelijke voor het computergebeuren, maar investeren niet in een echte netwerkspecialist. Die heeft te weinig om handen en zou niet renderen. Vandaar dat de netwerkgerelateerde diensten aan ons uitbesteed worden. Hiernaast vervulde Emcom ook de rol van PC-winkel om de hoek. 

Emcom Consulting BV

Sinds 2012 is er stilaan een verschuiving begonnen. Hierdoor begon de focus van het implementeren van totaaloplossingen in hard en software te veranderen naar meer consulting gerichte opdrachten. Door de corona crisis is dan de beslissing genomen om het stuur volledig om te gooien. Begin 2021 is dan uit Emcom, Emcom Consulting BV opgericht waarin de focus, zoals de naam het reeds vermeld, vooral op consulting gericht is.