Nieuwsbrief
Schrijf u in en blijf op de hoogte!
Inschrijven op de Emcom nieuwsbrief

Wie zijn we

contacthome

Netwerkspecialist

Emcom is specialist in netwerken en telt vooral professionele klanten. Bedrijven hebben meestal een verantwoordelijke voor het computergebeuren, maar investeren niet in een echte netwerkspecialist. Die heeft te weinig om handen en zou niet renderen. Vandaar dat de netwerkgerelateerde diensten aan ons uitbesteed worden.

PC-winkel

Naast de professionele klanten vervult Emcom ook de rol van PC-winkel om de hoek. We bouwen PC's op maat voor thuisgebruikers, service inclusief. We komen bijvoorbeeld langs om uw draadloos netwerk te installeren, iets wat u moet ontberen als u een PC in de supermarkt koopt. En de prijs? Die is best scherp, geen dure winkelinrichting of reclamecampagnes bij ons, dat zijn belangrijke kostenposten die we niet hoeven door te rekenen!
visie

De visie achter Emcom

Erwin Maas ging in 2002 van start met Emcom. Hij werkte voor een Limburgs ICT-bedrijf en had het server- en netwerkgebeuren onder zijn hoede. Toch wilde hij zijn eigen visie in de praktijk brengen: kwaliteit staat bij Emcom voorop en dat weerspiegelt zich in de kleinste details. Geen korte-termijnoplossingen, wel doordachte keuzes die betrouwbaarheid op lange termijn ten goede komen.