Nieuwsbrief
Schrijf u in en blijf op de hoogte!
Inschrijven op de Emcom nieuwsbrief

Gebruiksvoorwaarden

contacthome

Gebruiksvoorwaarden website Emcom

Door het gebruik van de website www.emcom.be verklaart u zich akkoord met onderstaande gebruiksvoorwaarden.

Informatie onder voorbehoud

De website www.emcom.be is met zorg samengesteld en zo nauwkeurig en actueel mogelijk. Desondanks is de verstrekte informatie onder voorbehoud. Onjuistheden in onder andere (maar niet uitsluitend) teksten, prijzen, specificaties of afbeeldingen zijn niet uit te sluiten. Aan de informatie op www.emcom.be kunnen bijgevolg geen rechten worden ontleend.

Aansprakelijkheid

De website www.emcom.be wordt volgens de gangbare technische mogelijkheden beveiligd en virusvrij gehouden. Mocht ondanks dat de site aanleiding geven tot virussen, wormen, spam of dergelijke, dan kan Emcom hiervoor onder geen beding aansprakelijk gesteld worden.

Copyright

Alle rechten op de inhoud (teksten, afbeeldingen en elke andere informatie in gelijk welke vorm) van de website www.emcom.be komen toe aan Emcom.

Privacy

Adresgegevens, mailadressen of telefoonnummers die u opgeeft op www.emcom.be worden niet verdergeleid aan derden. Het mailadres dat u opgeeft om de nieuwsbrief te ontvangen kan u steeds schrappen door in de link onderaan elke nieuwsbrief te klikken of door contact met ons op te nemen.