Nieuwsbrief
Schrijf u in en blijf op de hoogte!
Inschrijven op de Emcom nieuwsbrief

Home

contacthome

Materialen

service
Service en eerlijkheid staan bij Emcom Consulting BV nog steeds op de eerste plaats. Door de grote verschuivingen in de ICT landschap op gebied van hardware, leveranciers en steeds groter wordende ketens, is het bijna onmogelijk geworden om nog hardware aan te bieden tegen concurrerende prijzen. Hierdoor is de beslissing genomen dat we vanaf 01/01/2021 zelf geen hardware meer verdelen. U kan uiteraard nog steeds bij ons terecht voor  advies over welke hardware voor u het meest geschikt is en bij welke partij die u rechtstreeks kan bestellen. 


netwerken
Service

Uiteraard blijft de service van Emcom Consulting BV ongewijzigd. Wij zullen u steeds blijven bijstaan voor de implementatie en configuratie van uw hardware. Dit is de missing link die Emcom Consulting BV probeert in te vullen. Waar het bij de grotere ketens veelal vooral gaat over hoeveel dozen ze kunnen verkopen gaat het bij ons vooral een correcte en eerlijke service.

Consulting

Sinds 2012 is onze focus beginnen verschuiven naar meer consulting gerichte opdrachten. Met de achtergrond die we hebben zijn we zo als systemengineer met een brede waaier aan kennis inzetbaar. De laatste jaren zijn we zo vooral bezig geweest met workplace management en deployment solutions. Voor meer informatie kan u ons steeds contacteren.